How to wear Tapered jeans

Emma, Content Editor

Onmisbaar voor iedere man: een goede jeans. Dit seizoen het liefst in een tapered fit. Hoe combineer je dit tijdloze kledingstuk naar verschillende gelegenheden? Tips & tricks lees je hier.

Zakelijk

Een goede jeans is al lang niet meer voorbehouden aan vrijetijdsgelegenheden. Er zijn tal van mogelijkheden om een spijkerbroek zakelijk te combineren.

Draag bijvoorbeeld een slim fit overhemd en een donkerblauw colbert op de jeans. Combineer het geheel met een nette aktetas en hoge veterschoenen, zodat je er formeel en verzorgd uitziet.

Sportief

Sportief doet de jeans het ook erg goed. Gecombineerd met een hoodie, fannypack of rugtas en een paar goede sneakers ben je helemaal gekleed volgens de laatste streetstyle trends.

Maak je outfit af met een paar goede sneakers en een sportief accessoire zoals een pet of smartwatch.

Feestelijk

Heb je een feestje waarvoor een informele dresscode geldt? Ook dan is de jeans zeker toegestaan.

Om de jeans een feestelijke draai te geven kies je voor een colbert met print of een vrolijk overhemd met print. Maak het af met een paar stoere boots eronder en je bent klaar om te feesten!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl