Make classic fantastic Party outfits

Leo, Content creator herenmode

Gezellig eten voor kerst of een knallend oud & nieuw feestje? Vergeet kledingstress, want wij zetten de meest stijlvolle party outfits voor je op een rij. Van galakleding tot kerstkostuums.

Gala outfit

Uitgenodigd voor een gala? Dan is het tijd om die zwarte smoking uit de kast te halen. Ook een feestelijke blazer met zwarte broek is toegestaan als galakleding. Maak je gala outfit af met (lak)leren veterschoenen, een das en manchetknopen.

Outfit voor het kerstetentje

Je kerstkostuum begint bij een blazer. Bijvoorbeeld eentje van fluweel of eentje met een metallic print. Liever geen blazer? Dan is er nog het cocktailhemd. Je kerstoutfit is compleet met een pantalon of chino én veterschoenen, loafers of chique Chelsea boots. Leuke kerstsokken en een horloge doen het ook altijd goed.

Oud en nieuw outfit

Vier jij de after party met vrienden? Zoek naar een goede mix tussen gala en casual: combineer een fluwelen blazer met een pullover en nette jeans of juist een hemd met een broek en sneakers. Zolang het er maar feestelijk en stijlvol uitziet.

nieuwjaarsdrink outfit

Maak voor tijdens je nieuwjaarsdrink een afweging tussen zakelijk en feestelijk. Een zwart pak is zeker een goede optie, maar een bordeauxrode ook. Ook een nette donkere jeans met een goed jasje is toegestaan. Vergeet niet een paar nette schoenen en een mooi horloge als finishing touch.

Online personal styling

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte outfit? Schakel geheel vrijblijvend de hulp in van onze Online Personal Styling om een look te vinden die voldoet aan de gelegenheid én past bij jouw persoonlijke stijl.

Feestelijk in je jas Stijlvolle mantels

Vind de meest geschikte jas voor bij je feestelijke outfit

Ontdek het aanbod

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu