Nieuwe collectie: Tommy Hilfiger X Lewis Hamilton De top picks van Lewis Hamilton

De nieuwe collectie van Lewis Hamilton voor Tommy Hilfiger zet de nieuwe trend van het moment: streetstyle. Ontdek hier de top picks van de wereldkampioen Formule 1 himself en race jezelf naar de ultieme streetstyle look.

Logo T-shirt

De logoprint is dé trend van het jaar en volgens Lewis mag de logo T-shirt niet ontbreken aan je garderobe. Ideaal voor onder een jasje of bomberjack.

Geruit Overhemd

De ruit is niet weg te krijgen uit het modebeeld. Nog leuker is dit overhemd met ruiten in verschillende kleuren. Is dit ook jouw favoriet?

Fijngebreide Pullover

Ideaal voor het najaar is de pullover. Draag het boven een witte overhemd en combineer het met een zwarte jeans voor een stijlvolle streetstyle look.

Comfortabele Hoodie

Op zoek naar iets comfortabels maar on trend? Volgens Lewis kies je dan best voor deze zwarte hoodie met logoprint voor de ultieme streetsyle look.

Buitenkleding Bomberjack

Aankomende kou vraagt om goede buitenkleding. Het bomberjack is dan ideaal om je stijlvol warm te houden.

De gehele collectie Tommy Hilfiger

Krijg je niet genoeg van Tommy Hilfiger? Bekijk dan hier de nieuwe collectie en laat je inspireren door de laatste herenmode.

Ontdek de collectie

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl