Dresscode trouwfeest Cocktail dresscode

Geschreven door

Leo, Content creator herenmode

Bij de dresscode Cocktail mag je best een beetje uitpakken met je outfit. Van een kleurrijk blazer tot een hemd met opvallende print: het is allemaal toegestaan.

Cocktail heren: Do's & don'ts

  • Combineer een strak hemd met kleuren en prints
  • Maak je look net wat chiquer met een paar leren schoenen
  • Opvallen mag, zolang het maar stijlvol blijft

De Cocktail blazers

Een mooi blazer of gilet kan jouw Cocktail outfit een feestelijke touch geven. Wijk af van de voor de hand liggende lichte pakken en kies voor opvallende kleuren zoals rood, roze of blauw.

Broeken in cocktail stijl

Een Cocktailproof broek is afhankelijk van de rest van je outfit. Deze mag een lichte kleur hebben, maar ook een donkerder item zal mooi staan. Een slim fit pasvorm en een omgeslagen pijpje geven je outfit extra allure.

Accessoires voor de cocktail dresscode

Geen Cocktail outfit is compleet zonder een paar stijlvolle schoenen en accessoires; of het nu een suède of leren riem is, een opvallende stropdas of een eyecatching horloge. Match de schoenen en accessoires bij je outfit en je bent klaar voor het feest.

Bekijk ook de andere dresscodes

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl