Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Blijf in beweging Een optimale thuis workout

Geschreven door

Leo , Content creator herenmode

Om een gezonde levenstijl te hebben, is het belangrijk om gezond te eten en voldoende te sporten. Kan je niet naar de fitness? Blijf dan fit door thuis een intensieve workout te doen, of ga een rondje lopen. Ontdek hier alles wat je nodig hebt voor de optimale workout.

Thuis workout: fitness outfits

Je kan heel wat variëren in een thuis workout. Creëer verschillende circuits waarmee je zowel cardio als kracht kan trainen. Kies voor een korte HIIT workout of spieroefeningen met lichaamsgewichten als pompen en squads. Voor de optimale home fitness outfits kies je voor lichte kleding van luchtige materials zoals T-shirts, shorts of longsleeves.

Toertje om de blok: Hardloopkleding voor heren

Naast voldoende lichaamsbeweging en een evenwichtig dieet, is ook frisse lucht van belang. Combineer deze twee door een rondje te gaan lopen. Dit kan bijvoorbeeld in het dichtstbijzijnde park of in je buurt. Hierbij kunnen enkele essentials je helpen je sportdoel te bereiken. Om goed uitgerust te zijn, zijn comfortabele sportkleding en geschikte loopschoenen belangrijk. Denk hierbij ook aan een vestje tegen regen of wind en natuurlijk een goede trainingsbroek.

Sport essentials

Naast kleding zijn er ook een aantal accessoires of apparaten van belang om je training zo geslaagd mogelijk te maken. Een yogamat is onmisbaar voor je thuis workout en een goede koptelefoon of een paar oortjes met bluetoothfunctie zijn handig om je favoriete muziek te luisteren tijdens het hardlopen. Met handige gadgets zoals een smartwatch houd je precies je voortgang bij.

Boost je gezondheid

Bij een gezonde levenstijl hoort natuurlijk ook een evenwichtig dieet, een goede hygiëne en extra schone lucht. Zo maak je met onze krachtige blenders een perfecte powersmoothie voor na je workout. Een gezond leefklimaat in je huis creëer je met de luchtreinigers van topmerken als Dyson en Stadler Form.

Mode voor ieder moment Binnen blijven in stijl

Voel je ook thuis bijzonder met onze casual mode-items die zowel comfortabel als stijlvol zijn Bekijk de selectie