Trends Knitwear

De winter is hier. Dat betekent dat het tijd wordt voor knitwear. Dit seizoen verschijnen vooral truien met strepen en ruiten, en zien we ook de klassieke coltrui en de grofgebreide trui terug.

Trui met ruiten & de coltrui

Dé trend van dit seizoen: ruiten. In het modebeeld zien we truien met ruiten in verschillende groottes en kleuren, voor ieder wat wils. Voor de koude winterdag biedt de coltrui warmte en maakt iedere outfit stijlvol.

Grofgebreid & gestreept

De grofgebreide trui is ideaal voor het koude weer. Voor een eigentijdse look ga je voor de gestreepte trui. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen én makkelijk te combineren met items in neutrale kleuren.

Trui met logoprint

De logotrend is niet weg te denken uit het straatbeeld dit jaar. Ook op truien zien we deze print terugkomen. Laat je inspireren door deze print en vertegenwoordig je favoriete merk of boodschap.

Ontdek het aanbod Winterjassen

Van lange mantels tot puffers en gewatteerde jacks, kom de winter door met onze selectie herenjassen

Bekijk het aanbod

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl