Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Herfst/Winter Trending truien voor heren

Magali, Content creator mode & lifestyle

Laat je inspireren door de truientrends van dit seizoen en krijg het warm van onze favorieten!

Oversized truien

We dragen dit jaar het liefst nonchalant met loszittende kleding zoals de oversized trui. Combineer je oversized trui met een aansluitende jeans of broek voor een goede balans in je look.

Truien met logoprint

Draag dit voorjaar je lievelingsmerken op je borst. De logoprint domineert namelijk ook in 2020 het straatbeeld. Één van de populairste hoodies dit jaar is ongetwijfeld de Daily Paper trui met subtiele logoprint.

kleurstatement

Highlight je voorjaar met kleur! Shop een neonkleurige hoodie als je van felle kleuren houdt of ga voor warme kleuren als je het subtieler wilt. Kan je niet kiezen voor een specifieke kleur? Ga dan voor een trui met verschillende kleuren en loop met een colour blocking outfit de straat op.

Beige tinten

Naast opvallende kleuren zijn we tijdens de lente 2020 ook fan van lichte tinten. Kleuren als beige en lichtbruin krijgen onze voorkeur. Ze zijn gemakkelijk te combineren en brengen je outfit naar een hoger niveau.

Strepen

Je hebt dit voorjaar een streepje voor als je rondloopt in een stijlvolle trui met tijdloze streepjes. Wil je langer en smaller lijken? Kies dan voor verticale streepjes. Als je lichaam lang en slank is, dan raden we je de horizontale streep aan.

HERENMODE Jassen

Van trenchcoats tot spijkerjassen: laat je dit seizoen inspireren door onze stijlvolle jassen Bekijk het aanbod