Het subtiele sieraad

Niet alleen met statement sieraden zet je de trend. Juist ook de meer subtiele sieraden bewijzen te schitteren in eenvoud. Van de kleinste oorbelletjes tot verfijnde kettinkjes en smalle ringetjes: dit seizoen geldt voor sieraden: “Less is more”.

Veel gespot

Een absolute favoriet onder het modevolk is het subtiele kettinkje met dito hanger.Of het nou een hoefijzer, simpel balletje, hartje, driehoekje of naamplaatje is dat aan de ketting bungelt; met een klein hangertje zit je goed. Bij de Bijenkorf shop je zowel mooie gouden als zilveren exemplaren van merken als Anna + Nina, Heart to get en Alex Monroe.

Balans

Hetzelfde geldt voor kleine oorbellen, armbanden en ringen. Sieraden hoeven niet altijd in your face te zijn wanneer je outfit dat al is. Wees dus niet bang om voor fijne sieraden te kiezen bij een drukke outfit. Dat houdt de boel in balans, en dat weten merken als Isabel Marant Étoile, Les Cleias en Orelia maar al te goed.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl