How to wear het broekpak

Vergeet alle associaties met suffe kantoren en muffe kledingstukken. Het broekpak, bestaande uit een blazer en een pantalon, is anno nu een look voor powervrouwen.

Iconisch

Het broekpak gaat alweer een paar seizoenen mee en blijkt eentje die thuishoort in iedere garderobe. Zoals bij heel wat andere klassiekers ook het geval is, strijkt ontwerper Yves Saint Laurent met de eer. Hij was degene die in de jaren 60 voor het eerst een vrouw in pak de catwalk opstuurde. Zijn versie van Le Smoking, die inmiddels een iconische waarde toegekend krijgt door de modewereld, bood inspiratie aan vele werkende vrouwen in die tijd.

Model

Er zijn geen strikte regels wat betreft het model van de broek, net zomin als dat van het colbert. Wat we dit seizoen wel veel zien, zijn oversized jasjes, 7/8 en kickflared broeken. Kies bij aanschaf van een broekpak voor een model dat past bij jouw figuur en stijl. Op die manier kun je eigenlijk nooit de fout in gaan.

Voordeel

Het allergrootste voordeel van het kopen van zo’n tweedelig pak? Je kunt de kledingstukken altijd apart van elkaar aantrekken. Zo’n blazertje staat ook mooi op een jurkje of andere kleur broek. Een broek combineer je makkelijk met een simpel shirt en een paar mooie pumps of juist met instappers of sneakers voor een stoerder geheel. Ben je dus niet zo in de stemming voor een dressed up look, dan trek je het pak eenvoudigweg uit elkaar. Zo vind je altijd wel een manier om minstens één van de items te kunnen dragen.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl