Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Interieurstijl Puur natuur

Geschreven door

Magali, Content creator mode & lifestyle

De lente is het ideale seizoen om je interieur te veranderen. Buiten blijft het langer licht en staat alles in bloei, dus waarom zouden we binnen in het donker blijven zitten? Met de woonstijl 'Puur natuur' fris je je huis op met lichte kleuren en natuurlijke materialen. Met de nieuwste woonitems van de Bijenkorf haal je dit voorjaar niet alleen het beste in jezelf boven, maar ook uit je interieur.

Natuurlijk tafelen

In 2019 is de keuken dé centrale plek in het huis, dé plek waar iedereen samen is. Daarom verdient deze plek een unieke aankleding en wat extra aandacht. Omarm de puur natuur-look met linnen tafellopers, kurken placemats en houten serveerschalen. De nieuwe serviescollecties van Miljuschka+ en Iittala+ in roomwitte en pastelkleurige tinten passen perfect bij deze stijl en geven de keuken een warme, gezellige sfeer.

Meubels & prints

Om van je huis een stijlvol geheel te maken, is het belangrijk om een nieuwe woonstijl in alle kamers door te voeren. Gebruik daarom ook natuurlijke kleuren en materialen in de woon- en slaapkamer. Laat je voor deze ruimtes inspireren door messing meubels en fleurige bloemenprints. Met een rustige basis kun je het zo kleurrijk maken als je zelf wilt.

Uit je comfort zone

Natuurlijk mogen bij een nieuw interieur ook de accessoires niet ontbreken. Planten waren nog nooit zo trendy en daar spelen verschillende merken goed op in. Ontdek onder andere de originele collectie kamerplanten van Green Lifestyle Store+ en vind je bij Firm Living+ minimalistische plantenstandaarden. Wil je echt uit je comfortzone stappen? Ga dan voor de gouden accessoires van Doing Goods+ voor de ultieme finishing touch.

Ontdek meer Natuurlijke woonitems

Pure producten met een duurzaam karakter die het beste uit jezelf en je interieur halen Bekijk de collectie