Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Trends Kindermode

Geschreven door

Magali, Content creator mode & lifestyle

Dat het een zeer stijlvolle zomer zal worden voor de kleintjes onder ons kunnen we al aan de trends zien. Van streetstyle tot logoprints en organische kinderkleding: lees hier meer over de kindermode trends van lente/zomer 2019.

Stoer & streetstyle

Streetstyle is al jaren populair bij dames en heren. Nu begint de streetstyle trend ook binnen de kindermode op te komen. Merken als Stone Island, Levi’s en Scotch & Soda laten dit dan ook volop zien in hun collecties voor dit seizoen. In hun casual kindermode voor de lente en zomer vind je stoere items die je kunt mix & matchen met elkaar voor een outfit waarin jouw kind gegarandeerd de show steelt.

Hippe logoprints

Een trend die ook is overgewaaid vanuit dames- en herenmode is de logoprint trend. Een merk als Stella McCartney verwerkt ze bijvoorbeeld opvallend en groot en nieuw merk Les Coyotes des Paris juist weer wat meer subtiel. Tip: de logoprint is ook perfect om te combineren in een leuke streetstyle look voor kinderen.

Klassiek & preppy

Populair in 2019 zijn veel vrolijke kleuren, prints en details, maar ook klassieke kindermode is nog altijd in. Denk aan een Bretonse streep voor meisjes of jongetjes die van top tot teen in Polo Ralph Lauren gekleed gaan. Wil je de klassieke trend voor kinderen net iets speelser maken? Bekijk dan eens dit hippe jasje van adidas.

Nieuwe collectie

Ben je benieuwd naar meer? Ontdek hier de gehele nieuwe collectie voor kinderen. Bekijk de collectie