De nieuwste collectie dameshorloges Marc Jacobs

Merel, Content editor

Na 30 jaar blijft Marc Jacobs nog altijd de grenzen van de Amerikaanse mode ongegeneerd vormgeven. Marc Jacobs houdt ervan om alledaagse dingen om te vormen tot luxueuze producten. De horloges van het merk zijn het resultaat van een uniek, openhartig en uitgesproken perspectief.

Seizoensgebonden inspiratie

Dit seizoen zijn de bestseller horloges van Marc Jacobs vernieuwd met Romeinse cijfers en gedetailleerde versieringen op de wijzerplaat. De Madeliefjes geven een speelse touch. Deze details zijn een toevoeging onder het mom van een eeuwenoud gezegde: 'Embellishments are a girl's best friend'.

Horloges Marc Jacobs

Ontdek de complete collectie Marc Jacobs horloges bij de Bijenkorf

Bekijk de collectie

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl