Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Inspiratie Pimp je buitenruimte

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

De zon schijnt en dat betekent dat we weer heerlijk buiten kunnen zitten. Vier jij vakantie in eigen land? Met deze tips en tricks maak jij je tuin of balkon helemaal klaar voor de zomer.

Theetijd

'S zomers is het heerlijk om de deur uit te gaan, maar je zit toch het lekkerst op je eigen terras. Met het vrolijke theeservies van Fabienne Chapot en wat lekkere hapjes erbij breekt de zon vanzelf door.

Balkon Botanique

Dit seizoen zijn industriële materialen helemaal on-trend, hét moment dus om je buitenmeubels eens flink onder handen te nemen. De gestroomlijnde barbecues van Everdure passen perfect bij deze stijl. Combineer de strakke designs vervolgens met gekleurde accessoires en veel groen voor een oase van rust.

Kleurrijk proosten

Met een koel drankje bij de hand en de warme zon op je gezicht wil je deze zomer nergens anders zijn dan op je eigen terras. Hoe groot of klein je buitenruimte ook is, plek voor een bijzettafel en een gezellig kaarsje is er altijd.

Tropische tuin

Heb je genoeg ruimte om alles uit de kast te halen? Maak dan van je tuin een echte urban jungle met zoveel mogelijk bloemen, planten en accessoires. Overdag is dit een kleurrijk geheel en 's avonds kun je er met subtiele tuinlichtjes een hele romantische plek van maken.

Ontdek meer Tuininspiratie

Van inspirerende woonstijlen tot het beste interieuradvies en mooie accessoires Lees meer