Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Inspiratie De mooiste jungle prints

Magali, Content creator mode & lifestyle

Wees een met de natuur en kies tijdens je verre reis voor kleding en accessoires met exotische prints. Ontdek de verschillende jungle patronen: van bloemenprints tot palmbomen of een mix van beiden.

Tropische sferen

Twijfel je aan een volledige look in jungle print? Ga dan voor accessoires met tropische vibes. Kies voor een lichte sjaal+ of tulband van het merk Moment by Moment+ met exotische print of een trendy heuptas+ met palmbladeren print en voel je helemaal op je plek in de jungle of op safari.

Een met de natuur

Exotische prints op bikini's en badpakken passen uitstekend bij het vakantiegevoel. Met deze bikini van Banana Moon+ voel je je een met de natuur en ben je klaar voor een verfrissende duik.

Jungle Duik

Een print met bladeren geeft een instant junglegevoel. Je kunt jezelf er niet alleen koelte mee toewuiven, maar er ook een frisse duik in nemen. Zoals in dit badpak van Banana Moon+ met vrolijk palmbladeren motief.

Exotische elegantie

Een kleedje mag zeker niet ontbreken in je koffer als je gaat voor jungle kleding. Met een exemplaar zoals deze van Sandro+ met exotische bloemenprint heb je verder niets nodig. Een paar sandaaltjes+ eronder en een paar kleurrijke oorbellen en je bent klaar voor een dag in de zon.

Damesmode Meer inspiratie?

Ontdek nog meer inspiratie en advies voor dames Lees meer