Verre reis Het perfecte
Instagram plaatje

Rachelle, Content creator designermode

Een Instagram foto maken is een vak apart. Het creëren van de perfecte Instagram feed ook. Hint: kleed je in ieder geval in een hippe outfit en vergeet ook onderstaande tips om het perfecte plaatje te schieten niet.

Het gouden uurtje van Instagram

De zomer is hét seizoen om mooie foto's te maken. Vooral als je op een fotogenieke vakantiebestemming bent, is er op elke hoek van de straat vaak een Instagram-waardige spot te vinden voor je reisfotografie.

Ga jij vroeg uit de veren tijdens je vakantie om jou must-see bezienswaardigheden af te vinken? Maak dan eerst even tijd voor een foto. Tijdens zonsopgang geeft de zon namelijk prachtig licht, namelijk Golden Hour. Alles krijgt een warme, gouden gloed en daar word jouw Instagram feed heel erg blij van.

Outfit en beautylook, check!

Naast een mooie setting en goed licht kan een trendy outfit én een goede beautylook net de finishing touch zijn van een prachtige foto. Creëer met de Dyson Supersonic föhn Dyson prachtig glanzend haar en speel met verschillende haarstijlen.

Tip: wees niet bang om je achtergrond met je outfit te matchen. Sterker nog, doe het juist wel! Het kan namelijk verrassend leuke foto's voor je Instagram opleveren.

Finishing touch

Je vakantiefoto's bewerken is (bijna) niet nodig als je bovenstaande tips hebt afgevinkt. Toch kun je door middel van een aantal kleine aanpassingen je Instagram foto nog sterker maken.

  • speel met het contrast voor meer dimensie
  • maak je foto koel of warm met de verzadigingstool
  • "less is more", dus probeer het origineel niet al te veel te bewerken

Op reis 2019 Verre reis

Ontdek nog meer inspiratie voor de mooiste verre reis

Lees meer

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu