Winkels & Openingstijden
Klantenservice

INSPIRATIE Wereldkeukens

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Voor de nieuwe keukencollectie gingen we op culinaire wereldreis van Zuid-Amerika tot Azië en Europa. Laat je inspireren door deze culinaire wereldkeukens en dek de eettafel in gepaste stijl.

Klassiek Frans

De stijl van de Franse keuken is net zo klassiek als de ingrediënten zelf. Niet de kwantiteit, maar de kwaliteit staat centraal en dat komt terug in alle details. Zorg bij het aperitief voor een goedgevulde kaasplank met een chic mes en geef het inschenken van de - uiteraard Franse - wijn net even meer allure met een mooie decanteerkan.

Exotisch Surinaams

Breng de eettafel in tropische sferen met het kleurrijke servies van Zuperzozial en een tafelkleed met prints van palmbladeren of exotische dieren. Wat je het beste kunt opdienen tijdens een Surinaams etentje? Wat dacht je van Pom: een traditionele ovenschotel van Creoolse oorsprong, of Roti: het bekende Surinaamse platbrood met gekruide bijgerechten zoals kousenband en kip masala?

Vrolijk Mexicaans

Mexicaans eten – niet te verwarren met de Amerikaanse interpretatie Tex Mex – is vol van kleur én smaak. Spice it up met felgekleurde jalapeños of tone it down met een flinke schep guacamole of zure room. Verwen je gasten met traditionele taco’s met vlees, bonen en ui en schenk hierbij een pittige Margarita of een biertje voor de ultieme Mexicaanse sfeer.

Spannend Aziatisch

De Aziatische keuken is misschien wel de meest diverse keuken ter wereld. Spannende smaken van mild zoetzuur tot extreem pikant maken van elk gerecht weer een bijzondere ervaring. Ontdek jouw favoriete specialiteit en laat je voor het servies en de tafeldecoratie inspireren door de smaken en geuren uit het Verre Oosten.

Ontdek meer Keukeninspiratie

Van inspirerende woonstijlen tot het beste interieuradvies en originele recepten Lees meer