Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Advies Zweetproof zomercosmetica

Geschreven door

Karen, Content creator beauty

Wist je dat de salie zweten helpt tegen te gaan? Ideaal dus om dit in je zomerse hapjes en drankjes te verwerken. Maar als dat niet werkt, zijn er ook nog wat andere beauty trucs om jezelf zweetproof te houden. Van een verkoelende face mist tot waterproof foundation.

Waterproof make-up

Uitgelopen make-up is natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten wanneer je met 30+ graden gezellig een cocktail aan het drinken bent. Een naturel look is natuurlijk één oplossing, maar een ander is waterproof make-up. Ontdek de waterproof foundation van TOM FORD of M·A·C en de waterproof mascara, eyeliner en wenkbrauw make-up van o.a. merken als Lancôme, Bobbi Brown en DIOR.

Anti-pluis haarverzorging

Zweet is niet alleen storend voor je huid, ook je haar kan er onder lijden. Je perfecte beach hair wil je natuurlijk pluisvrij houden, maar hoe doe je dat? Pluizig haar kan je voorkomen met de juiste shampoos, conditioners, serums en oliën. Morrocanoil, Balmain Paris Hair Couture en Kiehl’s zorgen ervoor dat je haar niet pluizig wordt.

Hydraterende huidverzorging

Het verminderen van zweten begint bij goede voeding, maar ook de juiste huidverzorging speelt een rol. Maak tijdens de zomer je huid altijd extra goed proper, want hoe minder bacteriën, hoe minder je zweet. Vermijd bovendien dikke en vettige crèmes, kies bijvoorbeeld voor een gezichtsverzorging op basis van gel van merken als DIOR, Clinique en Kiehl’s.

Verkoelende face mist

Zijn je huidverzorging en make-up helemaal in orde, maar krijg je een instant hitte aanval? Vergeet wapperen met een blaadje, een face mist is hét antwoord. Een face mist zorgt voor een verkoelende waterspritz, zónder dat je make-up weer uitloop. Geloof ons, de face mist is je beste vriend in tropische temperaturen. Ontdek de face mists van merken zoals DIOR, M·A·C en Caudalie.

Cosmetica Meer inspiratie?

Ontdek nog meer inspiratie en advies voor cosmetica Lees meer