Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Inspiratie Fashion trends 2019

Leo, Content creator herenmode

De zomer staat voor de deur en dat betekent buiten vakantie vieren. Dit wil je natuurlijk doen in een stijlvolle outfit. Wij zetten de laatste trends van zomer 2019 voor je op een rij.

Terracotta

Deze zomer dragen wij aardetinten. De terracotta trend geeft je een warme zomerlook. Ideaal voor de hoge temperaturen tijdens jouw zonvakantie. Combineer deze kleur met een basic item of een print. Deze items heb je zo gevonden bij Hugo Boss.

Kleur

Maak van jouw zonvakantie een kleurrijk feestje met de felste kleuren. Stap uit je comfortzone en kies voor unieke kleuren. Houd jij het liever veilig? Combineer kleur met een eenvoudige korte broek of jeans.

Summer preppy

De preppy trend zet door. Nu geven wij er een zomerse touch aan. Ga voor chic en casual tegelijk door polo's en hemden met korte mouwen te combineren met een chino of een korte broek. Stijlvolle exemplaren heb je zo gevonden bij ons topmerk Hugo Boss. Maak je outfit af met een loafer van Giorgio.

Pastel 2.0

Anno 2019 kiezen we voor pastel 2.0: van top tot teen in zachte pastelkleuren. Verschillende pastelkleuren zoals een polo in pastelroze en een korte broek in pasteloranje zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Voor de lange zomeravonden is een pastelkleurige trui of blazerje beste vriend.

Herenmode Meer inspiratie?

Ontdek nog meer inspiratie en advies voor heren Lees meer