Zonvakantie Mix & match: badmode en accessoires

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

De zomer is voor zonnebaden en dat doe je in 2019 natuurlijk volledig in stijl. Ontdek hier de nieuwste badmode trends en mix & match jouw ultieme beach look.

Laat me zien

Of je nu in de schaduw van een palmboom ontspannen een boek of magazine leest of liever eindeloos door de branding struint, je wilt er op vakantie op je best uitzien. Dé bikinitrend van deze zomer? Metallic fantastic. Met dit opvallende exemplaar van Prima Donna sta jij in de spotlight.

Ook hot zijn horizontale streepjes en retro badpakken in alle kleuren. Voor welke trend je deze zomer ook gaat, dat strandjurkje blijft niet lang aan...

Kijk me aan

Ga je voor een speelse strandlook? Dan is dit kleurrijke retro badpak van Banana Moon jouw grote vakantieliefde. Top it off met een statement zonnebril van Gucci en je bent klaar voor een onvergetelijke reis.

Zet me op

Streepjes zijn terug van weggeweest én staan goed op elk lichaam, dus alleen maar meer redenen om je aan deze trend over te geven. Ga altijd voor een horizontale lijn zoals op dit badpak van Cyell en maak je outfit af met een strandhoed van stro.

Leg me neer

Wat is een perfecte vakantiedag zonder zacht strandlaken om op uit te rusten? Streepjes worden wederom vertegenwoordigd, maar ook palmbladeren en logoprints van bijvoorbeeld Kenzo zijn hot.

Op reis 2019 Zonvakantie

Ontdek nog meer inspiratie voor de ultieme zonvakantie

Lees meer