Cosmetica

Nieuwe lancering: Charlotte Tilbury's parfumdebuut

Duik in de magische wereld van Charlotte Tilbury's allereerste parfumcollectie, een baanbrekende reeks geuren die de normen van geurexpressie herschrijft en emoties tot leven brengt door verleidelijke aroma's.

Gecreëerd door
Xana Ferreira ChicanoRedacteur Cosmetica & Lifestyle

'Betreed de toekomst van parfum met mijn eerste parfumcollectie. Verbeter je stemming met mijn zes nieuwe geuren, aangedreven door emotie-versterkende moleculen - zij vormen je zes onzichtbare superkrachten.' - Charlotte Tilbury.

De kracht van geur

Charlotte Tilbury, de onbetwiste koningin van de beautyindustrie, heeft haar allereerste parfumcollectie, Fragrance Collection of Emotions, onthuld. En geloof ons, het is een ware betovering voor de zintuigen. Geïnspireerd door haar diepe passie voor zelfexpressie en emoties, belooft deze collectie een betoverende reis door de meest bijzondere geuren. 'Het is een revolutionaire parfumcollectie die de wereld van parfum transformeert,' vertelt Charlotte Tilbury.

Tilbury's jeugdervaringen, waar geuren herinneringen en emoties opriepen, hebben geleid tot de creatie van een revolutionaire serie van zes parfums, zoals Calm Bliss, Joyphoria, More Love, en Energy Burst. Elk parfum is doordrenkt met gevoelens van liefde, verleiding, geluk, energie, kalmte en kracht. Een opvallend hoogtepunt is Magic Energy, waarbij 98% van de gebruikers tijdens een proefperiode van een week een verbeterd energieniveau rapporteerden.

Shop de parfums nu

4 van 6 artikelen gezien

Favoriet van de redactie

Calm Bliss, een van de prachtige geuren uit de collectie, wordt gekoesterd als de favoriet van de Bijenkorf, die lyrisch is over de verfrissende en kalmerende aroma's die deze geur met zich meebrengt. Met zijn betoverende mix van zachte geurnoten is Calm Bliss de perfecte keuze voor de zomer.

House of Tilbury: een uitnodiging tot betovering

Benieuwd geworden? Ontdek de betoverende wereld van Charlotte Tilbury's nieuwe parfumcollectie met meeslepende masterclasses tijdens de pop-up House of Tilbury @ Droog Amsterdam. Leer de geheimen achter haar geuren tijdens de aura capture en geurenmasterclass. Wil je je make-upvaardigheden perfectioneren? Doe dan mee aan de exclusieve PRO Masterclass geleid door Kirstie Murphy, een van 's werelds meest vooraanstaande make-upartiesten die haar expertise heeft laten zien bij evenementen zoals de Victoria Fashion Show en het Cannes Film Festival. Boek nu een van onze meesterlijke workshops of loop binnen bij Droog om het parfumavontuur te ervaren.

En goed nieuws voor alle Charlotte Tilbury liefhebbers uit Rotterdam, ook daar komt een betoverende pop-up in de winkel waar je de nieuwste parfumcollectie kunt ervaren van 20 mei t/m 9 juni.

Lees meer