TOP 10 De top 10 cadeaus voor de gastheer of gastvrouw

Geschreven door

Merel, Content editor

Of je nu blijft eten of een koffie gaat drinken, de gastheer/vrouw waardeert het altijd als je een kleinigheidje meebrengt om hem of haar te bedanken voor de gastvrijheid.

LAMPE BERGER Sprankelende geurkaars

Met deze gezellige kaars creëer je een sprankelende sfeer tijdens een donkere winteravond. Een ideaal cadeautje voor een gastheer of gastvrouw.

AYTM Globe vaas

Deze speelse vaas zal niet misstaan in zijn of haar interieur. Maak het cadeautje af met een mooie bloem voor een heerlijke geur.

NEUHAUS Chocoladetruffels

Met deze heerlijke chocolade zit je altijd goed. De pralines bestaan uit zes ambachtelijke recepten verpakt in een kleurrijke doos.

FOOD STORIES Champagne

Een chic cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij de gastheer of gastvrouw. Met een delicate mousse en heldere, strogele kleur is deze champagne heerlijk voor of na het eten.

GREEN LIFESTYLE STORE Coffea arabica plant

Iets helemaal anders dan het standaard boeket bloemen. Met wat groene vingers en een paar minuten tijd kan jouw gastheer of gastvrouw binnen no-time genieten van deze zelf geplante Coffea Arabica plant.

RITUALS Luxe geurstokjes

De geur van verse vijgen doet je zelfs tijdens deze koude maanden denken aan de warme dagen, waarop de lucht is gevuld met de geur van rijpe vruchten uit het Verre Oosten.

DOING GOODS Dessertlepel set

Na een heerlijk diner is er altijd ruimte voor een dessert met deze gedetailleerde gouden dessertlepels.

BOSKA Kaasplankje

Is de gastheer of gastvrouw toch niet zo voor zoet? Dan is een kaasplankje de perfecte afsluiter van het diner. De benaming van het soort kaasje kan op de plank geschreven worden mocht de gastheer of gastvrouw hier nog geen kaas van hebben gegeten.

POLS POTTEN Zandloper

Deze decoratieve en elegante zandloper gevuld met goudkleurig zand is een echte eyecatcher voor een tijdloos interieur.

DE BIJENKORF Truffel boltaart

Heerlijk om mee te nemen als je op de koffie gaat. Deze truffel boltaart is gevuld met een romige chocolademousse, hazelnootpraliné en chocoladebiscuit. De taart is afgewerkt met een donkere glassage. Dat smaakt naar meer toch?

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl