Live in Levi's

Iedereen heeft er wel eentje in zijn of haar kast hangen: Levi's jeans. Van het iconische Levi's 501-model tot stoere spijkerjacks en denim blouses: ontdek welke items van Levi's iedereen, jong of oud, in de kast moet hebben.

Terug van weggeweest spijkerjack

Donker of licht en grijs of blauw: het Levi's spijkerjack valt eindeloos te combineren en is er in vele kleuren en maten

Ultieme klassieker Levi's 501

Dé jeans die iedereen zou moeten hebben: de 501. Voor zowel dames als heren is is een niet-te-missen klassieker van formaat.

Logo T-shirt

De laatste maanden kunnen we spreken van een heuse trend: het T-shirt met logoprint. Met name de versie van Levi's veroverde het straatbeeld.

Veelzijdig denim blouse

De denim blouse mag weer gezien worden en is veelzijdig te dragen. Uiteraard staat deze het leukste op een 501-jeans natuurlijk.

Logo sweater

Net als het logo T-shirt is er ook de logo sweater. Niet te missen en een absolute klassieker in jouw garderobe.

Mini me Levi's voor kids

Jong geleerd is oud gedaan: hul ook de kleintjes van top tot teen in Levi's-kostuum

Ontdek het aanbod
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl