Trends Winterjassen

De winter vraagt om goede buitenkleding, maar wat zijn de jassentrends van dit najaar? Gedurfd zijn ze zeker. Ben jij fan van de puffer en faux fur jas? Iets klassieker ben je met de wollen mantel. De mooiste jassen ontdek je bij de Bijenkorf.

Mantels & faux fur jassen

Het faux fur jasje helpt je geheel in stijl het najaar door. Deze jassentrend houdt al een aantal seizoenen aan, wat ook nu resulteert in mooie, nieuwe varianten. Heeft een wat meer klassieke jas jouw voorkeur? Dan is de mantel jouw perfecte match voor deze winter. Het liefst van wol en nog liever in een tijdloze kleur.

Puffers & geprinte jassen

We hebben al even aan het idee van de puffer jacket kunnen wennen. Ook dit seizoen blijkt dit uitgesproken model een ware trend. Van kort tot lang en van zwart tot felgroen. Daarnaast veroveren prints deze winter het straatbeeld. Ga voor een wollen mantel met print van merken als NORR, Second Female en Claudie Pierlot.

Ontdek het aanbod Knitwear

Van oversized truien tot de tijdloze col: kruip dit najaar weg in heerlijk warme knitwear

Bekijk de selectie

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl