menu

De laatste trends Sneakers

Emma, Content Editor

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar wat zijn de sneakertrends van dit moment? Licht, donker, hoog of laag: de sneaker is niet meer alleen voor de sportieve types onder ons. Bijkomend voordeel: de keuze is reuze.

De designersneaker

Designermerken weten altijd een klassieker met een twist te creëren. Bijzondere details, ritsen, afwerkingen of modellen zorgen dat deze schoenen dé eye-catcher van jouw outfit zijn.

Alle designersneakers

De lage witte sneaker

Met een lage witte sneaker zit je altijd goed, of je nu kiest voor een klassiek model of gaat voor een uitbundigere variant. Ga voor knisperend wit of een off-white model, zoals die van Balenciaga of Gucci.

Alle lage witte sneakers

Comeback: de hoge sneaker

Hoge sneakers waren een tijdje een no-go, maar zijn inmiddels weer helemaal terug van weggeweest. Denk aan de klassieke All Stars van Converse of het hoge Old Skool-model van Vans.

Alle hoge sneakers

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl