Inspiratie Buiten leven

Geschreven door

Magali, Content creator mode & lifestyle

De dagen worden langer en de zonnestralen krijgen steeds meer kracht. Hét ideale moment om je tuin, terras of balkon helemaal zomerproof te maken. Laat je inspireren door de mooiste tuinmeubels, buitenverlichting en andere leuke woonaccessoires zodat je deze zomer extra kan genieten je tuin of terras.

Koken & tafelen

Gezellige ontbijten in het zonnetje of op een zwoele zomeravond een etentje organiseren? Met de natuurlijke serviezen van Serax+ smaakt je eten gegarandeerd beter. Een beetje afkoeling nodig? Voorzie jezelf en je gasten van een verfrissende limonade of een heerlijke sangria met een vintage drankdispenser+.

Mooie tuinmeubels

Maak deze lente en zomer je tuin of terras een verlengde van je woonkamer. Creëer hetzelfde comfort buiten als binnen met de tuinmeubelen+ van Fermob+ en Hartman of neem een Fatbox luchtkussen+ met je mee naar het strand, het park of je vrienden.

Sfeer in de tuin

Of je nu een barbecue organiseert voor vrienden of een onverwacht tuinfeestje geeft op een warme zomeravond, met de juiste buitenverlichting en muziek creëer je meteen meer sfeer. De lampionnetjes van Seletti+ of Fermob+ en de speakers van sonos+ zorgen ervoor dat jouw tuinfeest kan blijven doorgaan tot in de vroege uurtjes.

Zomerse accessoires

Maak je tuin- of balkon make-over dit seizoen af met enkele leuke decoratieve kussens+ en plaids+. Heb je geen tuin maar houd je toch van veel groen, creëer dan een jungle vibe met een paar mooie planten en toffe bloempotten+ van o.a. merken als Serax en Broste Copenhagen.

Vakantie in eigen land Krachtpatsers van het seizoen

Op zoek naar de juiste barbecue voor jouw tuin of terras? Lees meer