Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Inspiratie Barbecue à la Miljuschka

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Wie denkt dat barbecueën alleen voor mannen is, heeft ongelijk. Tv-kok én powervrouw Miljuschka Witzenhausen laat zien hoe je het bourgondisch vleesfestijn transformeert in een stijlvolle barbecue.

Zin in zon

Bij de eerste warme dagen gaan overal in het land de barbecues aan. Wacht niet tot avond, maar steek de barbecue overdag al aan en smul tijdens de lunch of aperitief van de lekkerste hapjes. Zo kan je de hele dag door genieten van de zon én van lekker eten. Drink er een goed glas wijn of een verfrissende gin-tonic bij voor het ultieme zomergevoel.

Vlees noch vis

Een sap stukje vlees of een gegrild visje is natuurlijk om je vingers bij af te likken, maar bij een barbecue horen ook lekker veel groenten. Gebruik de speciale kruidenmix van Nicolas Vahé om je groentespiesjes nog meer smaak te geven en fleur de tafel op met een kleurrijke fruitschaal of een mooie bos bloemen.

Fris en fruitig

Een frisse salade is het ideale bijgerecht voor een zomerse barbecue. Kies deze keer eens niet voor de standaard dressing, maar voeg exotische smaken zoals mango en citrus toe met de fruitige azijncollectie van Foodstories. Tip: heb je graag iets knapperig in je salade, maar ben je geen fan van croutons? Voeg dan een topping van noten toe voor een crunchy taste.

Ontdek meer Tuininspiratie

Van inspirerende woonstijlen tot het beste interieuradvies en mooie accessoires Lees meer