Een ontspannen kerstontbijt
04
NOV. '21

Een ontspannen kerstontbijt

Wakker worden met de geur van versgebakken brood en dennennaalden: kerstochtend is een moment van ontspanning tijdens de feestdagen. Vergeet de tijd en geniet van elkaars gezelschap, wij hebben de leukste ideeën voor een gezellig kerstontbijt voor je verzameld.

Geschreven door
IngridContent creator lifestyle

Een zoet kerstontbijt

De ultieme kersttraktatie is toch wel een panettone van Chiostro di Saronno. Kies voor een traditionele vulling met rozijnen of verras jezelf en je gasten met een chocoladevariant.

Steek een gezellig kaarsje aan en maak het geheel af met een feestelijke eyecatcher zoals deze prachtige vaas van Pols Potten.

Eyecatchers

4 van 8 artikelen gezien


Een gezond kerstontbijt

De feestdagen staan altijd in het teken van heel veel lekker eten. Om de balans te behouden, zorg je tijdens het kerstontbijt voor een broodnodige vitamine boost.

Met een blender van Magimix maak gezonde sapjes en smoothies voor de hele familie. Serveer de smoothies in stijlvolle hoge glazen met kleurrijke rietjes van glas voor een duurzaam accent.

Mix it

4 van 8 artikelen gezien


Een groene kerst

Vergeet een witte kerst, dit jaar maken we duurzamere keuzes en gaan we bewust voor een groene kerst. We eten we het lekkers uit het tijdloze en fair trade servies van The Table, gemaakt van natuurlijke materialen in verschillende pasteltinten.

Voor duurzame en originele tafeldecoratie duik je de natuur in. Maak een boswandeling en verzamel mooie takken, dennennaalden of misschien wat boomschors of stenen. Combineer deze rustieke elementen met een touch of gold om de kersttafel een ontspannen én feestelijke uitstraling te geven.

Go green

4 van 12 artikelen gezien


Een ontspannen kerst

Op kerstochtend is er niets zo fijn als de dag rustig op te starten. Alle laatste voorbereidingen voor de rest van de feestdagen komen later, dit is een moment van rust.

En met het unieke kerstservies van vtwonen, de organische thee van Emeyu en verschillende verse broodjes, mag kerstochtend eindeloos duren.

A cup of love

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer