Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Samen is het magisch Kerstboom versieren

Magali, Content creator mode & lifestyle

December staat voor de deur en dat betekent dat de meest magische tijd van het jaar weer aanbreekt: Kerstmis. De feestdagen zijn natuurlijk pas echt compleet met een mooie kerstboom in huis. En wat is fijner dan met het hele gezin de kerstboom versieren? Laat je inspireren door onze vrolijke ornamenten en versieringen.

De mooiste kersttrends

Hoewel voor velen de klassieke rode, groene en gouden kerstboom nog altijd favoriet is, valt er in 2019 nog zo veel meer te ontdekken op het gebied van kerstboomversiering.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het thema: Reis door de ruimte? Tiany en kids zijn alvast grote fan! Creëer in jouw boom een ware ruimtereis door onderin ruimteschepen en astronauten te hangen, en bovenin te eindigen met glinsterende sterren.

Andere grote trends dit jaar zijn: de Bijenkorf iconen, Neon 90's en Komische kerst. Lees hier meer over de kersttrends van 2019.

Aan de slag

  1. Allereerst begin je met de verlichting. Wanneer de lampjes goed in de boom hangen, kun je beginnen met de kerstballen en ornamenten.
  2. Creëer meer diepgang in je kerstboom door de effen en meest eenvoudige kerstballen dicht bij de stam te hangen en hang daarna de opvallendste ornamenten zoals de astronaut, zeppelin of het ruimteschip aan de buitenkant zodat ze goed zichtbaar zijn.
  3. Laatste tip: hang eerst de grootste items in je kerstboom, en daarna pas de kleinere. Op deze manier krijg je gemakkelijk een optimale verdeling en oogt het geheel in balans.

Wonen & Vrije tijd Alles voor de feestdagen

Creëer je eigen sprookje met onze betoverende kerstdecoratie, de lekkerste kerstrecepten en de mooiste cadeaus voor onder de kerstboom Laat je inspireren