Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Inspiratie Puur natuur tafelen

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Warm en helemaal van deze tijd. Dat is de bohemien woonstijl Puur Natuur. Ontdek alles over deze trend en fris je huis op met lichte kleuren en natuurlijke materialen. Zo haal je niet alleen het beste uit jezelf, maar ook uit je interieur.

Wit op wit

Een wit servies is fris, tijdloos en allesbehalve saai. En omdat het oog ook wat wil: op een wit servies springen al je gerechten er nóg beter uit. Daarnaast kun je bij een minimalistisch kleurenpalet volop experimenteren met texturen. Combineer een wit servies dan ook met rustieke accessoires zoals een linnen tafelkleed en houten serveerplanken.

Aardetinten

Voeg net wat meer kleur en warmte toe in de eetkamer door te kiezen voor natuurlijke aardetinten. De serviescollecties van Serax en het tafeltextiel van Himla lenen zich hier perfect voor en geven de tafel een warme, gezellige sfeer.

Marmer

Hou je van een pure en natuurlijke look in de eetkamer? Met natuursteen, zoals graniet of marmer, creëer je dit effect in een handomdraai. Kies voor serveerschaaltjes, onderzetters en andere accessoires van marmer en je geeft direct een natuurlijke en luxe uitstraling aan de eetafel.

Ontdek meer Eetkamerinspiratie

Van inspirerende woonstijlen tot het beste interieuradvies en nieuwe servieslijnen Lees meer