Slaapkamertrends
Ruimtes
01
AUG. '20

Slaapkamertrends

Al 150 jaar houdt de Bijenkorf de vinger aan de pols als het om trends aankomt, en daar horen interieurtrends zeker bij. Laat je inspireren door de mooiste slaapkamertrends van dit moment en geef jouw slaapkamer een stijlvolle update.

placeholder
Geschreven door
IngridContent creator lifestyle

Licht en luchtig

Er is niets zo wisselvallig als het Belgische weer en dat merken we ook in de slaapkamer. Sommige herfstnachten zijn ijzig koud, terwijl de zon 's ochtends alweer door de ramen binnenkomt. Met een overdaad aan zachte kussens en plaids kun je gemakkelijk variëren in warmte en comfort, perfect voor het onvoorspelbare weer. Kies voor fris wit bedlinnen in combinatie met pastelkleurige accessoires. Een doorzichtige vaas met een paar gedroogde pluimen maakt deze luchtige look helemaal af. Je vindt ze op de woonafdeling van onze winkels.

Pastel perfection

4 van 12 artikelen gezien


Mediterraans mooi

Houd je wel van licht, maar ook van kleur? Dan is dit jouw nieuwe favoriete interieurtrend. Creëer een ruimte die je meeneemt naar een hotelsuite aan de Middelandse Zee. Elegante meubels en accessoires, opvallende kleuren en excentrieke vormen en materialen zorgen voor dat zalige vakantiegevoel. Heerlijk slapen én wakker worden gegarandeerd.

Sunshine stories

4 van 12 artikelen gezien


Botanisch

Als je kiest voor neutrale meubels in de slaapkamer, kun je met gemak van interieurstijl veranderen. Zo transformeer je met een paar kleine aanpassingen de slaapkamer van pastelkleurig naar botanisch. Het enige wat je nodig hebt is een dekbedovertrekset met bloemendessin, een stapel groene kussens en voor de finishing touch: een grote plant.

Green goodness

4 van 12 artikelen gezien


Boutique chic

Iedereen die ooit wakker werd in een boutique hotel, wilde eigenlijk nooit meer naar huis. Dus waarom zou je dat gevoel niet in je eigen slaapkamer kunnen creëren? Luxe lakens op het bed, gedurfde kleuren en wanddecoratie op de muur en natuurlijk de mooiste accessoires. Of hoe jouw oude vertrouwde slaapkamer opeens tot een boutique hotel slaapkamer omgetoverd werd.

Boutique chic

4 van 12 artikelen gezien