Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Tips diner organiseren
Eten & Drinken & Lifestyle
31
AUG. '23

Dineren in stijl: jouw gids voor een onvergetelijke avond

Tijdens de herfst en winter ontwaakt het verlangen naar samenzijn: genieten van heerlijke gerechten met dierbaren. Ontdek hoe je een prachtig diner organiseert met een tafel die de show steelt.

Gecreëerd door
MaelaRedacteur Beauty & Lifestyle

Ambachtelijke voorbereiding

Het organiseren van een diner is food for thought. Bedenk vooraf hoeveel gangen je wilt bereiden en vraag bij de uitnodiging naar dieetwensen en allergieën. Kies voor een recept dat bij veel mensen in smaak valt en wat je (deels) kunt voorbereiden.

Geniet van het ambacht van pasta maken met behulp van KitchenAid en ga voor een traditioneel Italiaans pastagerecht, wat ook gemakkelijk vegetarisch kan worden bereid. Op zoek naar recepten inspiratie? Kies een thema zoals herfst en kook met seizoensgroenten.

Ontdek nog meer van KitchenAid

4 van 12 artikelen gezien


Stijlvolle tafelsetting

Terwijl jij in de keuken staat, vermaken je gasten zich met een antipasto. Een selectie aan smaakvolle, koude voorgerechtjes om de smaakpapillen te prikkelen en de eetlust op te wekken.

Breng je tafelsetting tot leven en serveer gazpacho, salade of andere bijgerechten met de elegante La Boule serviesset van Villeroy & Boch. Wanneer de kommen en borden leeg zijn stapel je deze gemakkelijk op tot een uniek, bolvormig design als stijlvolle toevoeging aan tafel. Geef het geheel extra flair met prachtige wijnglazen en verfijnd bestek.

Ontdek nog meer van Villeroy & Boch

4 van 12 artikelen gezien


Kruimelvrije herinneringen

Na een heerlijk diner blijft er altijd een spoor van gezelligheid achter, ook in de vorm van kruimels en etensresten. Terwijl je de tafel afruimt en terugdenkt aan een geslaagde avond, zorgt de nieuwste en krachtige Dyson Gen5Detect stofzuiger ervoor dat je in een mum van tijd kunt genieten van een opgeruimde en nette ruimte.

Met de onthullende lichtstraal en ingebouwde kruimelzuiger, ziet deze draadloze stofzuiger met de hoogste zuigkracht geen kruimel over het hoofd. Wat het schoonmaken een stuk makkelijker maakt. Waarna je vervolgens met een voldaan gevoel kunt terugkijken op een heerlijk diner met vrienden of familie.

Ontdek nog meer van Dyson

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer