Tuin inspiratie
Ruimtes
19
APR. '22

De leukste ideeën voor je tuin

Er is niets zo onvoorspelbaar als het Belgische weer, maar áls de zon schijnt, vertoeven we graag in onze buitenruimte. Heb jij al ideeën over hoe je je tuin wil inrichten? Van de beste tuinmeubels tot de mooiste serviezen en accessoires: met onze tuin inspiratie maak je er een prachtige lente en zomer van.

Geschreven door
IngridContent Creator Lifestyle

Inspiratie voor de tuininrichting

Trek het kleurenpalet dat je binnen hanteert door naar de tuin: dat geeft een natuurlijke flow en een ruimtelijk gevoel. Ben je toch klaar voor iets nieuws? Dan creëer je het ultieme buitengevoel door middel van aardetinten zoals groen en bruin. Kies voor minimalistische tuinmeubels en tuinaccessoires die tegen een stootje kunnen. Extra sfeer voeg je gemakkelijk toe met stijlvolle sierkussens, bloempotten en een variatie aan planten.

Let's lounge

4 van 8 artikelen gezien


Buiten eten

Waar de tuinmeubels rust en ruimte uitstralen, mag het servies extra opvallen deze zomer. Een grote favoriet blijft het servies van Ottolenghi x Serax voor een kleurrijk statement op tafel.

Heb je geen ruimte voor een grote barbecue, maar wil je wel graag grillen? Dan is een tafelbarbecue ideaal. Hierop bereid je gemakkelijk kleine stukken vlees, groenten zoals paprika en aubergine en natuurlijk zeevruchten.

Stijlvolle serviezen

4 van 10 artikelen gezien


Spellen voor het hele gezin

Na het eten is het tijd voor een spelletje. Daag je geliefde, je vrienden of je kids uit voor een spelletje Jenga of 30 seconds; dat is nog leuker in de buitenlucht. Ondek de leukste gezelschapsspellen voor in de tuin en op vakantie. Valt het weer tegen? Dan kom je in onze top 10 bordspellen ook fantastisch leuke spelletjes tegen.

Creëer een festivalsfeer

Zwoele zomeravonden zijn er om te vieren. Creëer die geliefde festivalsfeer in je eigen tuin door slingerlampjes op te hangen en een vuurkorf aan te steken. Als de zon begint te zakken, halen we de biertjes boven en klinken er tropische deuntjes uit een draadloze speaker. Zo mag de zomer eindeloos duren.

Musthaves voor in de tuin

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer