Warm en knus binnen: musthaves voor het najaar
Ruimtes
09
SEP. '21

Warm en knus binnen: musthaves voor het najaar

Iets waar we allemaal naar op zoek zijn is harmonie en balans in het leven. Wij geloven dat een warme sfeer in huis hieraan kan bijdragen. De juiste sfeer maakt van een huis een thuis. Een plek waar je helemaal ontspant en volledig jezelf kunt zijn. Ontdek de mooiste woonmusthaves voor het najaar en creëer hiermee een warm en knus interieur.

placeholder
Geschreven door
IngridContent creator lifestyle

Maak het huis gezellig

Voor een warm en knus interieur heb je drie basiselementen nodig: natuurlijke materialen, een kleurenpalet van herfsttinten en woonaccessoires met veel structuur. Combineer een houten of stenen vloer bijvoorbeeld met een zacht tapijt en een stoffen poef. Voeg daar een paar zachte kussens en plaids aan toe en vergeet ook zeker de kaarsen niet.

Perfecte plaids

4 van 6 artikelen gezien


Knusse leeshoekjes

Het geheim van interieurstyling? Dat is de juiste balans vinden tussen vormen en structuren. Combineer woonaccessoires van hout, stof, aardewerk en papier naar wens met retro meubels en industriële verlichting van Dyson voor een geheel eigen stijl.

Zo creëer je een cocon van rust en sereniteit, waar je op een gestolen moment heerlijk kunt ontspannen met een goed boek. Onmisbaar in jouw leeshoekje: een comfortabele fauteuil om in weg te dromen.

Onmisbare boeken

4 van 6 artikelen gezien


Najaarsgeuren

Geur, herinnering en emotie zijn sterk aan elkaar verbonden. Heb je fijne herinneringen aan een bepaalde geur? Voeg deze dan zeker toe aan je leefruimte. Wil je dit seizoen juist nieuwe gewoontes creëren? Kies dan voor onze favoriete najaarsgeuren: cederhout, musk, kruidnagel en verse stro voor Met houtachtige en kruidige geurtonen creëer je de ultieme herfstsfeer.

In geuren en kleuren

4 van 12 artikelen gezien