Woonkamertrends
Ruimtes
10
MRT. '22

De nieuwste trends voor het inrichten van je woonkamer

Benieuwd naar de woonkamertrends van 2022? Van kunstzinnige en kleurrijke decoratie tot rustgevende meubels: laat je inspireren door de nieuwste trends voor een warm en modern interieur.

Geschreven door
IngridContent Creator Lifestyle

Woonkamertrend: moderne nostalgie

Aaibare materialen, serene tinten en retro prints vormen dit jaar een harmonieus geheel in onze woonkamer. We pronken het liefst met elegante, vintage-geïnspireerde meubelstukken en minimalistische accessoires. Natuurlijke materialen als hout, aardewerk en biologisch katoen nemen de bovenhand. Het geeft een gevoel van vernieuwing, maar met een duidelijke knipoog naar de interieurstijlen van weleer. Wij weten het zeker: van dit vleugje vintage in je living zul je de komende tijd geen genoeg krijgen.

Een vleugje vintage

4 van 12 artikelen gezien


Woonkamertrend: Japandi

Japandi is misschien wel de meest geliefde woonstijl van het moment. Het is een combinatie van Scandinavisch minimalisme en Japanse contrasten. Zwart en wit, steen en papier, effen en prints: ze zijn allemaal perfect in balans voor een hoog Zen-gehalte in huis. Onmisbaar in een Japandi-interieur zijn objecten met bijzondere vormen, zoals de fantastische vazen van 101 Copenhagen.

Voor een serene sfeer

4 van 12 artikelen gezien


Woonkamertrend: artistiek en kleurrijk

Hoewel velen dit jaar opteren voor een sereen kleurenpalet, mag het voor sommigen ook een stuk kleurrijker. Unieke accessoires verdienen dit jaar een podium; ze verliezen hun functionaliteit en nemen de identiteit van kunstobject aan. Musthaves in de woonkamer zijn dan originele vazen zonder bloemen en beeldschone kaarsen die niet hoeven te branden. Kunstzinnige wanddecoratie completeert het geheel. De living als expositieruimte, waar comfort en esthetiek op een unieke manier samenkomen.

In geuren en kleuren

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer