Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Interview & it-items Q&A Paulien Riemis

Geschreven door

Magali Herssens, Content Editor

Deze week spraken we met blogster, model en influencer Paulien Riemis over haar stijl deze herfst, haar favoriete merken en wat haar nog meer bezighoudt. In welke items moet je nu echt investeren? Wat zijn dé knitwear pieces van het najaar en hoe kun je ze best stylen?

Je doet van alles en daarom juist de vraag, wat doe je precies?

Sinds twee jaar werk ik full time als online content creator voor zowel mezelf als voor verschillende merken. Voor mezelf blog ik op polienne.com+, share ik posts op Instagram @paulienriemis+ en ben ik één van de gezichten van YouTube kanaal CONTOUR. Daarnaast werk ik ook content voor merken uit, wat kan gaan van consulting tot workshops tot online artikels. Als ik dan nog ergens tijd heb, doe ik af en toe nog een shoot als model bij Dominique Models.

Hoe zou je je stijl omschrijven?

Ik mix graag klassiek met urban, wat betekent dat mijn outfits er elke dag anders uit zien. De rode draad tussen die eclectische mix is een touch of colour en fun: er moet altijd een opvallend detail aanwezig zijn!

Wat zijn jouw favoriete knitwear pieces voor het najaar en hoe kan je deze stijlen?

Dit najaar ga ik voor oversized statement knitwear: ik vind het fijn wanneer het de eye-catcher van de outfit is omdat je dan verder weinig styling nodig hebt. Denk aan een leuke colour-block knit met een neutrale broek of een ruime hoodie onder een net pak.

Wat zijn op dit moment jouw favoriete merken?

Ik draag vaak Samsøe&Samsøe+. Hun items zijn altijd van goede kwaliteit en gaan mee met de laatste trends zonder aan te voelen als fast fashion. Daarnaast ben ik grote fan van Acne Studios+ en heb ik onlangs het Deense merk Norr+ ontdekt.

Wat is volgens jou een item om echt in te investeren?

Een ruime trenchcoat+ die zowel in de lente over een jurk kan als in de herfst met een dikke trui. Zo’n item kan je elk jaar opnieuw in verschillende seizoenen dragen en word je eigenlijk nooit beu.

Wat mag absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast dit seizoen?

Een oversized hoodie+, eentje die je liefst ook als jurk kan dragen! Ik hou van stuks die je op zo veel mogelijk manieren kan dragen.

Tot slot als je zou moeten kiezen:

Kleurrijk of neutraal?

Kleurrijk!

Tijdloze klassiekers of trendy musthaves?

Mmm moeilijk, doe dan maar tijdloze klassiekers.

Oversized of eerder aansluitend?

Oversized.

Ontdek het aanbod Damescollectie

Ben je benieuwd naar meer? Ontdek de volledige damescollectie en laat je inspireren door de mooiste items van het seizoen. Bekijk het aanbod