J Brand

J Brand biedt de perfecte broek voor iedere vrouw. Van flared jeans tot skinny en high waist. J Brand is niet alleen een vooraanstaand merk in de denim industrie, maar richt zich ook volledig op de persoon die het item gaat dragen. Het draait bij ieder stuk om de individuele uitdrukking.
  • Home
  • arrow-small__rightJ Brand

J Brand

1 artikelen
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

J Brand bij deBijenkorf.be

J Brand is een Amerikaans merk, gebaseerd in downtown Los Angeles, dat is gespecialiseerd in het ontwerpen van jeans. Bij het premium denimmerk kun je terecht voor jeans in verschillende silhouetten, vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De online J Brand damesmodecollectie bij de Bijenkorf is zeer uitgebreid, met een ruime selectie jeans voor dames in uiteenlopende fits, kleuren, wassingen en broeklengtes.

Broeken van J Brand voor dames: ontdek jouw favoriete type jeans

De collectie J Brand jeans voor dames bevat jeansbroeken in verschillende stijlen. Zo loopt het assortiment van slim fit jeans tot aan skinny jeans, en van flared jeans tot aan boyfriend jeans en destroyed jeans. J Brand biedt voor iedere stijlvoorkeur een prachtige jeans. De J Brand skinny jeans voor dames zijn de signature stijl van het Amerikaanse denimmerk: dit type jeans is dan ook ruim vertegenwoordigd in de collectie. Daarnaast komen de jeans in allerlei wassingen en kleuren waardoor er altijd een J Brand jeans te vinden is die je kunt afstemmen op jouw look van de dag.

Over J Brand

Het premium denimmerk J Brand is in 2005 opgericht te Los Angeles. Toendertijd waren de jeans met een relaxed fit erg in trek, maar J Brand besloot een andere richting in te slaan. J Brand was het eerste merk dat jeans in een skinny fit op de markt bracht. De iconische Maria skinny jeans van J Brand zijn tot op de dag vandaag nog steeds in de collectie te vinden. Bij J Brand geldt de filosofie: de persoon maakt de outfit, en niet andersom. Deze gedachte zorgt ervoor dat J Brand nooit stilstaat, maar constant vernieuwt om zo de mooiste jeans te creëren.