Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Jerome Dreyfuss

Jerome Dreyfuss lanceerde in 2002 zijn eerste collectie bestaande uit accessoires en lederwaren. Iedere tas en ieder accessoire is gemaakt van het beste leer en krijgt een sterke naam die de persoonlijkheid van het item weerspiegelt.

Jérôme Dreyfuss

22 artikelen
  • Crossbodytassen
  • Schoudertassen
  • Shoppers
  • Clutches
  • Heuptassen
Filter & sorteer
22 artikelen
22 van 22 gezien

Jérôme Dreyfuss bij deBijenkorf.be

Toen de Fransman Jérôme Dreyfuss zijn eerste collectie luxe accessoires lanceerde in 2002, was het merk meteen een gigantisch succes bij stijlvolle vrouwen uit Parijs. De leren tassen uit de Roots de Luxe collectie zorgden ervoor dat de Parijse madames et mademoiselles hun persoonlijke stijl optimaal konden uiten. Tot op heden levert Dreyfuss dezelfde waanzinnige kwaliteit en biedt het merk luxueuze tassen en accessoires aan powervrouwen over heel de wereld.

Jérôme Dreyfuss tassen: een ode aan de vrouw

Jérôme Dreyfuss haalt zijn inspiratie voor het maken van zijn tassen steeds bij de vrouw zelf, zodat het een verlengde wordt van haar lichaam, bewegingen en bestaan. Daarom zijn de tassen licht in gewicht, zacht van textuur en flexibel om mee te bewegen. Dreyfuss-tassen worden immers gecreëerd voor de vrije vrouw. Van handige shoppers voor alledag tot de sprankelende Clic Clac Clutch die je beste vriend wordt op elk feest: met welke tas van Jérôme Dreyfuss ga jij binnenkort de deur uit?