Josh V

De Nederlandse modeontwerpster Josh Veldhuizen creëert prachtige ready-to-wear collecties voor gedreven vrouwen. JOSH V is niet voor niets een van de snelst groeiende labels in Europa. De luxueuze designs en verfijnde details zullen je hart ongetwijfeld sneller doen slaan.
  • Home
  • arrow-small__rightJOSH V

JOSH V

100 artikelen
Filter & sorteer
100 artikelen

Josh V bij debijenkorf.be

Van model en modeblogger naar ontwerpster: de ondernemerszin werd Josh Veldhuizen met de paplepel meegegeven. Mede door de realityshow over de lancering van haar eigen modemerk JOSH V, heeft haar label grote bekendheid verworven. Terecht, want de chique, luxueuze en exclusieve uitstraling van JOSH V kleding geeft de garderobe van modeliefhebbers nog meer klasse. De Bijenkorf verwent jou online met deze feminiene JOSH V-items.

JOSH V: vooruitstrevende mode voor ambitieuze fashionista’s

Dit label straalt zelfzekerheid uit. JOSH V verrast met trendy klassiekers en tijdloze items die je vrouwelijke vormen schitterend in de verf zetten, zonder in te boeten aan comfort. In de collecties van JOSH V passen kwaliteit, comfort en luxe naadloos samen. Denk maar aan losvallende kleedjes met een stoere ceintuur, JOSH V tops, blouses, cardigans in heerlijke stoffen en casual chic jumpsuits. In welk stuk van JOSH V verover jij de wereld?