Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Juliette Has A Gun

De elegante en verleidelijke parfums van Juliette Has a Gun prikkelen al je zintuigen. Ontdek de selectie houtachtige of muskusachtige parfums zoals het iconische Not a Perfume.

Juliette Has a Gun

32 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
32 artikelen
32 van 32 gezien

Juliette Has a Gun bij de Bijenkorf

De elegante en verleidelijke parfums van Juliette Has a Gun vind je bij de Bijenkorf Ontdek de selectie muskusachtige parfums zoals het iconische Not a Perfume, gourmand, houtachtige of zelfs atypische geuren. Ontdek alle geuren ontworpen door Romano Ricci, achterkleinzoon van Nina. Gemaakt voor vrouwen die op zoek zijn naar hun eigen signatuurparfum. De heerlijke Eau de Parfums van Juliette Has a Gun worden aangevuld met geurkaarsen en huisparfums. Ontdek het volledige aanbod Juliette Has a Gun parfums in de online wereld van de Bijenkorf.

Welk parfum past bij mij?

Juliette Has a Gun onderscheidt zich in het universum van de parfumerie door zijn creatieve twist. De creators van de geuren lieten zich inspireren door speelse en gewaagde vrouwelijkeid. Onze specialisten hebben alvast uitgezocht welk parfum precies bij jou past. Bekijk de Bijenkorf Parfum inspiratiegids.

Geef een heerlijke parfum cadeau

Met een heerlijk parfum sla je nooit de bal mis. Het is een geschenk dat je echt overal bij je kan dragen. Juliette Has a Gun biedt je een onvergetelijke reis in een exclusieve, sensuele en luxueuze Discovery Box. Benieuwd naar de andere parfumsets bij de Bijenkorf? Neem dan hier een kijkje.

Aromatische geuren voor in je huis

Je huis kan je lekker laten ruiken met de selectie sfeermakende geurkaarsen of stijlvolle geurstokjes voor de herfst, geselecteerd door de Bijenkorf. Niet te vergeten zijn de heerlijk ruikende huisparfums in de vorm van een Room Spray zoals Not a Room Spray van Juliette Has a Gun.