Jura

Zwitserse fabrikant JURA staat bekend om zijn hoogwaardige machines voor echte koffieliefhebbers. De espresso-, koffie- en cappuccino machines van JURA zijn mede door het design wereldwijd geliefd voor zowel particulier als zakelijk gebruik.
  • Home
  • arrow-small__rightJura

Jura

46 artikelen
Filter & sorteer
46 artikelen
46 van 46 gezien

Aanbod Jura bij deBijenkorf.be

Met een koffiemachine van JURA zet je koffie met de precisie van een Zwitserse klok. Dat koffie smaken verschillen weten we allemaal en met de geavanceerde koffiezetapparaten van Jura maak jij voor al je gezinsleden en toevallige bezoekers hun favoriete koffie. Latte’s, Espresso’s, Iced coffee voor op zomerse dagen: Met een JURA ben jij de Barista van iedereen zijn dromen. Bekijk het aanbod van Jura bij de Bijenkorf.

Een JURA koffiemachine voor heerlijke koffiemomenten

Precisie en kwaliteit vind je bij JURA. Je haalt een stevige, duurzame machine in huis met een JURA koffiezetapparaat. Bij het tot stand komen van een JURA koffiemachine werken er wel zeventig ingenieurs mee met één doel voor ogen de lekkerste koffie met één druk op de knop. De koffiemachines verschillen qua grootte, type display én het aantal koffiespecialiteiten dat je zet. Gebruiksvriendelijk en ze ogen mooi in je keuken: Een JURA koffiemachine dat wil je.

Vindt de JURA koffiemachine die bij je past.

Als de gedachte van koffie het enigste is dat je uit bed kan sleuren, dan is een JURA koffiemachine een must-have. Bij de Bijenkorf vind je een divers assortiment aan JURA koffiemachines. Je kan voor een koffiemachine gaan waar je één of twee kopjes mee kan zetten. Hou jij eerder van sterke koffie? Dan is een [espressomachine van Jura] een optie. Zo geniet jij elke ochtend van een Espresso met heerlijke crema. Eenmaal jij de koffiemachine gevonden hebt die bij je past dan vind je bij de Bijenkorf de accessoires om hem in topconditie te houden. Denk aan waterfilters en meklsysteemreinigers, zo geniet jij ten volle van je JURA koffiemachine.