Winkels & Openingstijden
Klantenservice

K18

K18 is een merk dat gespecialiseerd is in haarverzorgingsproducten die je haar dienen te herstellen en versterken met behulp Bioactive Peptide-technologie. Ontdek het assortiment en de kracht van K18 voor gezonder, glanzender en veerkrachtiger haar.

K18

4 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
4 artikelen
4 van 4 gezien

K18 bij de Bijenkorf.be

K18 is hét revolutionaire haarproduct van het moment en brengt jouw lokken binnen 4 minuten weer terug in topconditie. Het gepatenteerde K18 peptide is hét geheime ingrediënt dat de keratinestructuur van het haar repareert. Al vanaf het eerste gebruik zijn je lokken weer krachtig en gezond.

K18 herstelt beschadigd haar in 4 minuten

Het K18 haarmasker herstelt gebroken keratineketens. Hoe weet je of jouw keratineketens gebroken zijn én of deze toe zijn aan herstel? Het antwoord is simpel. Als jouw lokken een chemische behandeling hebben ondergaan of vaak in contact komen met hittetools, zijn jouw keratineketens hoogstwaarschijnlijk niet in topconditie. Het K18 haarmasker is in staat om binnen 4 minuten deze keratineketens weer met elkaar te verbinden én te herstellen.

K18: dé revolutionaire thuisbehandeling voor beschadigd haar

Na ruim 10 jaar creëerden een team van Europese wetenschappers een bijzondere combinatie van effectieve peptiden die beschadigd haar op doeltreffende wijze herstellen. Al vanaf het eerste gebruik bleken keratineketens hersteld en was er grote verbetering zichtbaar in de algehele kwaliteit van de haarschacht. Een revolutie binnen de wereld van haarverzorging was officieel aangebroken. Om K18 op correcte wijze te gebruiken, dien je de gebruiksaanwijzing zorgvuldig te doorlopen. K18 is namelijk een leave-on product dat achteraf niet uitgespoeld hoeft te worden. Bovendien dien je je haar alvorens te wassen en géén conditioner te gebruiken.