Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Mother & Baby Bonding Duo - verzorgingsset

42,50
KenkôKenkô Mother & Baby Bonding Duo - verzorgingsset488409004198090

KleurBeige

Maat1 maat

Mother & Baby Bonding Duo verzorgingset van het merk Kenkô. Vanaf het moment dat een kindje ter wereld komt zijn moeder en baby intuïtief op elkaar afgestemd. Een baby herkent de geur van de moeder uit duizenden. Dit oer gevoel heeft Kenkô vertaald naar een natuurlijke verzorgingslijn voor moeder en kind. De formulering en geurtonen zijn nauw met elkaar verbonden om alle eerste keren samen voor altijd te koesteren.

Deze heerlijke verzorgende lichaamsolie voor moeder en baby is gemaakt met de mooiste fruitoliën en natuurlijke oliën uit vruchten en zaden, elk met een specifieke functie voor baby of (zwangere) mama, in actieve concentraties om een optimaal effect te waarborgen. De zachte en kalmerende ingrediënten voeden en kalmeren tijdens de zwangerschap en de periode erna. Het verzorgt de tere huid van de pasgeboren baby, zonder deze vettig te laten.

Bij Kenkô werken ze met hoge kwaliteit natuurlijke en biologische oliën waarbij de geurbeleving in de belevingswereld van Kenkô een centrale rol speelt.

De verzorgingsset bevat 2 producten:

-Apricot, Jojoba and Avocado Calming body oil 100 ml - lichaamsolie voor baby.

-Apricot, Jojoba and Avocado Calming body oil 200 ml - lichaamsolie voor moeder.

Kenkô42,50

Mother & Baby Bonding Duo - verzorgingsset