Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tijdelijk niet verkrijgbaar Rituals Adventskalender 2024

De Rituals adventskalenders zijn ieder jaar weer een grandioos succes. De Rituals adventskalenders zijn in het najaar van 2024 weer verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Rituals Adventskalender bij deBijenkorf.be

In het najaar van 2024 beginnen de Rituals adventskalenders langzamerhand binnen te druppelen bij de Bijenkorf. Ook voor adventskalenders van andere prestigieuze merken kun je bij de Bijenkorf terecht. Verras één van jouw dierbaren óf jezelf en beleef de 24 dagen voor kerst iedere dag een feestelijk moment. De ware beautyliefhebber laat de voorpret alvast beginnen met onze schitterende beauty adventskalenders.

Rituals adventskalenders

In de Rituals adventskalenders vind je bijzondere rituelen uit ons reguliere Rituals assortiment, máár doordat ze dit maal verpakt zitten in een adventskalender is de unboxing ervaring écht een feestje. Zo verdienen de weldadige Rituals doucheschuimen een prominent plekje in jouw badkamer. Ook de Rituals haarverzorgingsproducten en aromatische geurstokjes mogen uiteraard niet ontbreken in jouw beautyroutine. De Bijenkorf verklapt ook alvast dat je de exclusieve Bijenkorf adventskalender niet wilt missen dit jaar!