Kersthangers

Tijdelijk niet beschikbaar

Kersthangers

Met originele kersthangers maak jij jouw kerstboom uniek. In de online wereld van de Bijenkorf vind je zowel prachtige klassieke kerstfiguren als kerstdecoratie volgens de laatste interieurtrends. Verruil die sneeuwpoppen en kerstmannen een keer voor tropische vissen of exotische jungledieren!

Geniet jij ook zo van het optuigen van de kerstboom? Met de kersthangers van de Bijekorf maak jij jouw favoriete kerstritueel nog leuker. De kerststerren, kerstmannen, kerstengelen en sneeuwpoppen zijn vervaardigd in levendige kleuren en met oog voor detail. De iconische Bijenkorf teddybeer is een aanwinst voor iedere kerstboom. Ontzettend leuk om cadeau te doen en nog leuker om te krijgen. Naast de traditionele kerstfiguren vind je in onze online wereld ook een uitgebreid assortiment aan originele kersthangers volgens de laatste interieurtrends.

De allernieuwste kerstthema’s van de Bijenkorf

Laat je creativiteit de vrije loop met de allernieuwste kerstthema’s van de Bijenkorf. Zo bestaat de onderwater collectie uit prachtige tropische vissen, krabben, octopussen en kwallen, waarmee jij jouw kerst een nautisch tintje geeft. De Jungle Bells kerstcollectie biedt de meest exotische dieren voor in de boom. Kies uit paradijsvogels, aapjes, tijgers en kerstballen met organische decoraties. Maak het af met een beestachtig goede piek. Reken maar dat jouw kerstboom in een waar kunstwerk veranderd!

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu