Kerstslingers

Tijdelijk niet beschikbaar

Kerstslingers

Denk jij bij kerstslingers meteen aan overdadig glinsterende folie slingers, die je kan hergebruiken tijdens carnaval of een toppers concert? Dan heb jij vast het stijlvolle assortiment aan kerstslingers en guirlandes van de Bijenkorf nog niet bekeken. Bij de Bijenkorf vind je namelijk de meest originele kerstslingers die prachtig in jouw interieur passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cupcake slinger? Deze kan je prachtig combineren met de ijslolly kersthangers en de discodip kerstballen? De traditionele folie slingers verkopen we echter ook. Kerst is immers de tijd van het jaar waarbij je alles uit de kast mag halen!

Waar kan je de kerstslinger voor gebruiken?

De kerstslinger is een makkelijke manier om je kerstboom op te tuigen. Geen gedoe met haakjes en ballen. Je wikkelt de slinger simpelweg rondom de kerstboom en je boom ziet er meteen sfeervol uit. Maar natuurlijk heeft de kerstslinger vele andere toepassingen. Wikkel de kerstslinger bijvoorbeeld rondom een kerstkrans, of gebruik de kerstslinger om je kerstkaarten aan op te hangen. Zo kom jij vast helemaal in kerststemming!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl