Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tijdelijk niet verkrijgbaar Kerstslingers

Het leven is een feest, je moet alleen zelf de (kerst)slingers ophangen. Naast kerstballen en fonkelende lampjes, mogen kerstslingers niet ontbreken in de kerstboom. De kerstslingers van de Bijenkorf zijn vanaf het najaar weer beschikbaar.

Kerstslingers

Denk jij bij kerstslingers meteen aan overdadig glinsterende folie slingers, die je kan hergebruiken tijdens carnaval of een toppers concert? Dan heb jij vast het stijlvolle assortiment aan kerstslingers en guirlandes van de Bijenkorf nog niet bekeken. Bij de Bijenkorf vind je namelijk de meest originele kerstslingers die prachtig in jouw interieur passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cupcake slinger? Deze kan je prachtig combineren met de ijslolly kersthangers en de discodip kerstballen? De traditionele folie slingers verkopen we echter ook. Kerst is immers de tijd van het jaar waarbij je alles uit de kast mag halen!

Waar kan je de kerstslinger voor gebruiken?

De kerstslinger is een makkelijke manier om je kerstboom op te tuigen. Geen gedoe met haakjes en ballen. Je wikkelt de slinger simpelweg rondom de kerstboom en je boom ziet er meteen sfeervol uit. Maar natuurlijk heeft de kerstslinger vele andere toepassingen. Wikkel de kerstslinger bijvoorbeeld rondom een kerstkrans, of gebruik de kerstslinger om je kerstkaarten aan op te hangen. Zo kom jij vast helemaal in kerststemming!