Pieken

Tijdelijk niet beschikbaar

Pieken

Een kerstboom zonder piek is als een kerstman zonder baard, Rudolf zonder zijn rode neus en een kalkoen zonder vulling. Zorg er dus altijd voor dat jij je kerstboom aftopt met een welgevormde elegante piek die matcht met je kerstboomdecoratie en interieur. Ga jij voor een lang en slank model of kies je voor een kerstster?

De piek is een belangrijk onderdeel van je kerstboomdecoratie. Omdat de piek hoog boven de kerstboom uittorent is het dé blikvanger waar je aandacht meteen naar toe trekt. Je kan nog zulke prachtige kerstballen in de boom hebben gehangen, maar je kerstboom staat of valt met de piek. Zorg er dus altijd voor dat jij voor een elegante piek gaat, die wat betreft de afmeting perfect in lijn is met je kerstboom. Een te grote piek kan de kerstboom volledig uit balans trekken. Een te kleine piek doet echter ook wat sneu af. Dan is er nog keuze uit slanke pieken en welgevormde pieken met volle rondingen. Of ga jij liever voor een figuratieve piek? Let er wel op dat de opening van de piek wel over de top van de kerstboom heen past. Je doet er verstandig aan om hier rekening mee te houden alvorens je een beslissing maakt. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan als die prachtige kerstengel of kerstster bij jou op de deurmat belandt.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl