Kerstkaarsen

Tijdelijk niet beschikbaar

Kerstkaarsen

Met een kerstkaars breng jij je interieur helemaal in de kerststemming. Ga jij voor een gouden dennenboom of een besneeuwde dennenappel? Of tel jij de dagen voor kerst af met een adventskaars. Van kerstkaarsen kan je er niet genoeg hebben!

Als die kerstboom dan is opgetuigd en de kerstkrans aan de deur hangt rest je nog maar één ding: het aansteken van de kaarsen. Kaarsen brengen namelijk een gezellige warme sfeer in huis. En om helemaal in het kerstthema te blijven, kies je natuurlijk voor een kaars in de vorm van een dennenboom. Of ga jij voor een dennenappel? De kerstkaarsen met glitterpailletten geven een feestelijk effect. Deze kan je ook bewaren tot oudejaarsavond!

Aftellen voor kerst met adventskaarsen

Hoeveel nachtjes slapen is het nog tot kerst? Met de adventskaarsen weet je het meteen. Tel af door iedere dag een theelichtje te branden. Of kies voor de grote adventskaars. Als deze helemaal is opgebrand weet je dat de cadeautjes uitgepakt mogen worden. Maar ben jij wel al helemaal klaar voor kerst? Neem een kijkje bij ons assortiment aan kerstdecoratie en ornamenten om je interieur helemaal in de kerststemming te brengen!

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu