Kerstkaarsen

Tijdelijk niet beschikbaar

Kerstkaarsen

Met een kerstkaars breng jij je interieur helemaal in de kerststemming. Ga jij voor een gouden dennenboom of een besneeuwde dennenappel? Of tel jij de dagen voor kerst af met een adventskaars. Van kerstkaarsen kan je er niet genoeg hebben!

Als die kerstboom dan is opgetuigd en de kerstkrans aan de deur hangt rest je nog maar één ding: het aansteken van de kaarsen. Kaarsen brengen namelijk een gezellige warme sfeer in huis. En om helemaal in het kerstthema te blijven, kies je natuurlijk voor een kaars in de vorm van een dennenboom. Of ga jij voor een dennenappel? De kerstkaarsen met glitterpailletten geven een feestelijk effect. Deze kan je ook bewaren tot oudejaarsavond!

Aftellen voor kerst met adventskaarsen

Hoeveel nachtjes slapen is het nog tot kerst? Met de adventskaarsen weet je het meteen. Tel af door iedere dag een theelichtje te branden. Of kies voor de grote adventskaars. Als deze helemaal is opgebrand weet je dat de cadeautjes uitgepakt mogen worden. Maar ben jij wel al helemaal klaar voor kerst? Neem een kijkje bij ons assortiment aan kerstdecoratie en ornamenten om je interieur helemaal in de kerststemming te brengen!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl