Ornamenten

Tijdelijk niet beschikbaar

Ornamenten

Een vliegende kerstman, kerstboom muziekcarrousel of een rendier adventskalender: in ons assortiment ornamenten vind jij ongetwijfeld jouw perfecte kerstversiering. Maak jouw keuze uit de sfeervolle collecties van merken als Gisela Graham, Kaemingk en Sirius.

Jouw kersthuis is pas compleet met een aantal bijzondere ornamenten! Of je nu houdt van een subtiele kerstkrans of kerstster aan de deur, of juist geheel wilt uitpakken met ornamenten in de vorm van kerstman- of rendierpoppen, bij de Bijenkorf is er voor iedere stijl en iedere voorkeur een passend kerstornament te vinden.

Kerstornamenten in diverse verrassende thema’s

Wil je dit jaar wel eens iets anders proberen? Versier het huis dan eens met onze ornamenten uit de diverse verrassende thema’s. Kerstversiering in regenboog thema wellicht? Kies dan voor ons uitbundige thema “regenboog boom”. In de collectie Kaemingk kerstdecoratie bijvoorbeeld, zit een echte eyecatcher in de vorm van een eenhoorn ornament! Maar ook kun je kiezen uit thema’s zoals “onderwaterwereld en “jungle bells”. Houd je jouw kerstversiering liever tijdloos en klassiek? Dan vind je in ons thema “kerstklassiekers” ongetwijfeld een aantal prachtige ornamenten. Zo biedt ons assortiment Gisela Graham kerstdecoratie veel bijzondere ornamenten volgens het kerstklassiekers-thema.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl