Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Ornamenten

Tijdelijk niet beschikbaar

Ornamenten

Een vliegende kerstman, kerstboom muziekcarrousel of een rendier adventskalender: in ons assortiment ornamenten vind jij ongetwijfeld jouw perfecte kerstversiering. Maak jouw keuze uit de sfeervolle collecties van merken als Gisela Graham, Kaemingk en Sirius.

Jouw kersthuis is pas compleet met een aantal bijzondere ornamenten! Of je nu houdt van een subtiele kerstkrans of kerstster aan de deur, of juist geheel wilt uitpakken met ornamenten in de vorm van kerstman- of rendierpoppen, bij de Bijenkorf is er voor iedere stijl en iedere voorkeur een passend kerstornament te vinden.

Kerstornamenten in diverse verrassende thema’s

Wil je dit jaar wel eens iets anders proberen? Versier het huis dan eens met onze ornamenten uit de diverse verrassende thema’s. Kerstversiering in regenboog thema wellicht? Kies dan voor ons uitbundige thema “regenboog boom”. In de collectie Kaemingk kerstdecoratie bijvoorbeeld, zit een echte eyecatcher in de vorm van een eenhoorn ornament! Maar ook kun je kiezen uit thema’s zoals “onderwaterwereld en “jungle bells”. Houd je jouw kerstversiering liever tijdloos en klassiek? Dan vind je in ons thema “kerstklassiekers” ongetwijfeld een aantal prachtige ornamenten. Zo biedt ons assortiment Gisela Graham kerstdecoratie veel bijzondere ornamenten volgens het kerstklassiekers-thema.