Sneeuwbollen

Tijdelijk niet beschikbaar

Sneeuwbollen

Of je nu jong of oud bent, de sneeuwbol blijft leuk om naar te kijken. Deze kerst vind je bij de Bijenkorf sneeuwbollen met daarin diverse mooie taferelen. Ga jij voor de ijsbeer sneeuwbol, kies je voor de glamoureuze cocktail sneeuwbol of wordt het toch de gezellige peperkoek sneeuwbol mét muziek? Kan jij ook zo genieten van de aanblik van de vallende glitters en sneeuw in de sneeuwbol? Juist, wij ook! In de webshop van de Bijenkorf kun je terecht voor verschillende exemplaren sneeuwbollen. Zo vind je sneeuwbollen geheel volgens kerstthema, maar ook enkele exemplaren die leuk zijn om het hele jaar door in huis te hebben.

Must-have kerstdecoratie: de sneeuwbol

Ter aankleding van de kersttafel, om neer te zetten op de vensterbank of op de salontafel: dit veelzijdige kerstdecoratie-item kan werkelijk waar overal worden neergezet. Geef deze kerst ook eens een sneeuwbol cadeau om elkaar in de kerstspirit te brengen! Zoek je sneeuwbollen met een klassiek kerstthema? In de collectie Gisela Graham kerstdecoratie vind je bijvoorbeeld exemplaren met een peperkoekhuisje of een winterse ijsbeer. De peperkoek sneeuwbol speelt zelfs een muziekje af! De collectie kerstdecoratie van &Klevering biedt daarentegen sneeuwbollen die je het gehele jaar door in huis kunt neerzetten. Deze bollen bevatten een zee aan glitters en leuke cocktail of een maantje.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl