Winkels & Openingstijden
Klantenservice

kerstpakketten

Kerstpakketten

De Bijenkorf heeft haar aanbod uitgebreid met een afdeling die zich volledig richt op kerstpakketten en relatiegeschenken. De geschenken zijn gevuld met smakelijke producten maar ook met luxe, feestelijke cadeaus.

Kerstpakketten online bestellen

De Bijenkorf heeft een grote verscheidenheid aan luxe geschenkpakketten samengesteld van onder meer champagne, de mooiste wijnen, delicatessen en beauty-artikelen. Daarnaast heeft de Bijenkorf een speciale Kerstbestelservice waarbij je wijnen, taarten en/of zoetigheden kunt bestellen voor een feestelijke Kerst. Bekijk de Kerstbestelservice.

Kerstpakketten en relatiegeschenken voor bedrijven

Bent u op zoek naar een luxe cadeau voor uw medewerkers, relaties of een kerstcadeau op maat? De luxueuze verpakking en hoogwaardige feestelijke inhoud van de Bijenkorf vormen een echte cadeaubeleving. Wij bieden ruime keuze uit verschillende kerstpakketten en relatiegeschenken: van een basis- of verrassingsgeschenk tot een Bijenkorf Cadeaucard in verschillende waardes. Bekijk hier onze kerst- en eindejaarsgeschenken.+ Onze afdeling Cadeauservices helpt u graag. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een offerte:

Informatie aanvragen

Voor meer informatie:

Bernadette Krijnen Manager Cadeau Services

Telefoon: 00800 800 12222

Email: [email protected]

Meer over de kerstpakketten en relatiegeschenken

De kerstpakketten en relatiegeschenken dragen de kenmerkende sfeer en stijl van de Bijenkorf. De luxueuze verpakking en hoogwaardige feestelijke inhoud vormen een echte cadeaubeleving. Naast de aangeboden cadeaus, kunt u ook uw eigen kerstgeschenk in de winkel samenstellen. Van een mooie fles wijn of luxe doos bonbons tot uitgebreide pakketten met champagne en delicatessen; uiteraard aangevuld met andere feestartikelen van de beautyafdeling, koken en tafelen of woonaccessoires.

De kerstpakketten en relatiegeschenken zijn verkrijgbaar via onze afdeling Cadeauservices of in onze winkels. Wilt u uw medewerkers of relaties een de Bijenkorf Cadeaucard geven, dan is het mogelijk om deze te laten bedrukken met uw eigen logo. Lees meer over de Cadeaucard zakelijk.