kerstpakketten

Kerstpakketten

De Bijenkorf heeft haar aanbod uitgebreid met een afdeling die zich volledig richt op kerstpakketten en relatiegeschenken. De geschenken zijn gevuld met smakelijke producten maar ook met luxe, feestelijke cadeaus.

Kerstpakketten online bestellen

De Bijenkorf heeft een grote verscheidenheid aan luxe geschenkpakketten samengesteld van onder meer champagne, de mooiste wijnen, delicatessen en beauty-artikelen. Daarnaast heeft de Bijenkorf een speciale Kerstbestelservice waarbij je wijnen, taarten en/of zoetigheden kunt bestellen voor een feestelijke Kerst. Bekijk de Kerstbestelservice.

Kerstpakketten en relatiegeschenken voor bedrijven

Bent u op zoek naar een luxe cadeau voor uw medewerkers, relaties of een kerstcadeau op maat? De luxueuze verpakking en hoogwaardige feestelijke inhoud van de Bijenkorf vormen een echte cadeaubeleving. Wij bieden ruime keuze uit verschillende kerstpakketten en relatiegeschenken: van een basis- of verrassingsgeschenk tot een Bijenkorf Cadeaucard in verschillende waardes. Bekijk hier onze kerst- en eindejaarsgeschenken. Onze afdeling Cadeauservices helpt u graag. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een offerte:

Informatie aanvragen

Voor meer informatie:

Bernadette Krijnen Manager Cadeau Services

Telefoon: 0031 (0)88 2454299

Email: [email protected]

Meer over de kerstpakketten en relatiegeschenken

De kerstpakketten en relatiegeschenken dragen de kenmerkende sfeer en stijl van de Bijenkorf. De luxueuze verpakking en hoogwaardige feestelijke inhoud vormen een echte cadeaubeleving. Naast de aangeboden cadeaus, kunt u ook uw eigen kerstgeschenk in de winkel samenstellen. Van een mooie fles wijn of luxe doos bonbons tot uitgebreide pakketten met champagne en delicatessen; uiteraard aangevuld met andere feestartikelen van de beautyafdeling, koken en tafelen of woonaccessoires.

De kerstpakketten en relatiegeschenken zijn verkrijgbaar via onze afdeling Cadeauservices of in onze winkels. Wilt u uw medewerkers of relaties een de Bijenkorf Cadeaucard geven, dan is het mogelijk om deze te laten bedrukken met uw eigen logo. Lees meer over de Cadeaucard zakelijk.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl