Luxe kerstpakketten

Luxe kerstpakketten

De Bijenkorf heeft een afdeling die zich volledig richt op luxe kerstpakketten en relatiegeschenken. De geschenken zijn gevuld met smakelijke producten maar ook met luxe, feestelijke en originele cadeaus. De Bijenkorf cadeaukaarten en kerstpakketten zijn eenvoudig online te bestellen. Naast de cadeaukaarten en kerstpakketten kan er ook dit jaar weer gebruik worden gemaakt van de kerstbestelservice om uw kerst nog feestelijker te maken. Kerstpakketten en de Bijenkorf cadeaucards zijn eenvoudig online te bestellen.

Kerstpakketten online bestellen

De Bijenkorf heeft een grote verscheidenheid aan luxe kerstpakketten en relatiegeschenken samengesteld van onder meer champagne, de mooiste wijnen, delicatessen en beauty-artikelen. De Bijenkorf kerstpakketten zijn eenvoudig online te bestellen. Bekijk de Kerstbestelservice.

Luxe kerstpakketten op maat

Naast de aangeboden cadeaupakketten, kunt u ook uw eigen kerstgeschenk samenstellen. Van een mooie fles wijn of luxe doos bonbons tot uitgebreide pakketten met champagne en delicatessen; uiteraard aangevuld met andere feestartikelen van de beautyafdeling, koken en tafelen of woonaccessoires.

Onze afdeling Cadeauservices helpt u graag met een persoonlijk advies. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een offerte.

De Bijenkorf cadeaucard zakelijk

Een cadeaucard standaard of onpersoonlijk? Nee hoor. Met de Bijenkorf Cadeaucard schenk je persoonlijke aandacht én een persoonlijke keuze uit een wereld van geschenken. Wilt u uw personeel of relaties een de Bijenkorf Cadeaucard geven, dan is het mogelijk om deze te laten bedrukken met uw eigen logo.

Kerstbestelservice

De Bijenkorf heeft een speciale Kerstbestelservice waarbij je de mooiste champagnes, wijnen, taarten en zoetigheden kunt bestellen voor een feestelijke Kerst.

Voor meer informatie:

de Bijenkorf Cadeauservice

Telefoon: 088 245 4299

Email: [email protected]

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl